Groetjes van Colette!!!

Beste LAJK-leden,

Jullie zullen me inmiddels wel kennen van de enquête mails. Momenteel loop ik stage bij het LAJK voor mijn studie Bedrijfskunde & Agribusiness. Ik ben eerstejaars student aan de HAS in Venlo.

Voor het LAJK doe ik een tevredenheidsonderzoek d.m.v. een enquête onder de leden. Ik hoop hieruit informatie te kunnen verzamelen over wie de leden zijn, wat er speelt in de regio’s en wat er eventueel verbeterd kan worden, zodat het bestuur hiermee aan de slag kan.

Zelf ben ik opgegroeid op de boerderij. Ondanks dat ik in mijn jeugd veel ben verhuisd hebben we altijd paarden, koeien, varkens, schapen en honden gehad in kleine aantallen. Zelf ben ik voornamelijk actief in de paardensport en ben ik dressuur jurylid. Ik help thuis graag mee in alle voorkomende werkzaamheden, waarbij ik vooral het vlees vee en fokkerij een mooie tak vindt.

Wat de toekomst gaat brengen weet ik nog niet, ik wil sowieso de ‘dier’ kant op in mijn studie.

Misschien zie ik jullie nog wel op een van de bijeenkomsten de komende tijd en anders vergeet vooral niet de enquête in te vullen ;)! (Heb je de enquête gemist, mail even naar C.vHout@student.has.nl dan stuur ik je de link door)

 

Groetjes, Colette van Hout