LLTB

Al vanaf de oprichting van onze vereniging is de Limburgse Land en Tuinbouwbond (LLTB) een belangrijke partner. De LLTB is de belangenbehartiger voor Limburgse boeren en tuinders en ondersteunt haar leden in goed ondernemerschap. Daarnaast is de LLTB een gezaghebbende partij die het algemeen maatschappelijk belang van de Limburgse land- en tuinbouw blijft benadrukken en onderbouwen.

Meer informatie: www.lltb.nl

AB Werkt

AB Werkt helpt werkgevers aan mensen en mensen aan werk. Onze kracht ligt in bemiddeling van vooral fysieke banen in agro, food en industrie. Ook zorgen wij voor werknemers in het beheer van de leefomgeving zoals grond-, weg- en waterbouw en groenvoorziening. Daarnaast geven we brede HRM-ondersteuning aan leden en andere opdrachtgevers.
Meer informatie: www.ab-werkt.nl

Vitelia

Vitelia Voeders is een bedrijf dat voeders produceert en verkoopt voor kippen, varkens en koeien. Liefde voor het vak, gedrevenheid en een totale passie voor de dieren verbindt de klant met Vitelia. Gezonde, uitgebalanceerde en eerlijke diervoeding is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Meer informatie: www.vitelia.nl

Rabobank

Voor ondernemers in de agri- en food sector.
Meer informatie: www.rabobank.nl

Arvalis

Bij Arvalis werken bedrijfsadviseurs, juristen, makelaars en specialisten op veel verschillende vlakken. Of het nu gaat om het uitwerken van een plan of project of ondersteuning bij bedrijfsopvolging. Bij Arvalis kunt u terecht met heel veel verschillende vragen!

Meer informatie: www.arvalis.nl

HAS in Limburg

Sinds september 2014 mogen we HAS in Limburg, gevestigd in Venlo onze partner noemen. Bij de HAS in Venlo kun je terecht voor een vijftal interessante HBO opleidingen, die verwant zijn aan de agrarische sector.
Meer informatie: www.hashogeschool.nl

acconavm

Een acconavm adviseur is altijd dichtbij. Persoonlijk betrokken, met deskundig advies, volop ondernemerszin en een scherp oog op innovatie. Voor méér ruimte voor ondernemen. Zo brengen we samen u en uw onderneming verder, met focus op de toekomst.

Ontdek het verhaal op: www.acconavm.nl/

Provincie Limburg

De Provincie Limburg heeft een aantal organisaties ‘erkend’. Deze Maatschappelijk Erkende organisaties worden ook financieel ondersteund door de Provincie Limburg. Het LAJK is één van deze organisaties.

Meer informatie: www.limburg.nl