Bestuurswissel, LAJK Feest, Team Agro NL

De LAJK PB (Provinciale Bestuursvergadering) van januari gaat al jaren vergezeld met een Nieuwjaarsborrel! Woensdag 17-1 was het dan zover. Naast het informatieve gedeelte vond er een bestuurswisseling plaats en gaf Caroline van der Plas een interessante presentatie over het gebruik van social media door de land- en tuinbouwers.

Tijdens de vergadering werd Patrick Classens (28), varkenshouder uit Veulen unaniem gekozen tot lid van het LAJK Dagelijks Bestuur. LAJK Voorzitter Willem Voncken stelde de aanwezige AJK bestuurders op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van NAJK, LAJK en de bestuurders deelden informatie met elkaar. N.a.v. de winst van de NAJK ProvincieBattle zal er op 31 augustus 2018 een besloten LAJK feest gehouden worden. Alle leden mogen deze datum daarom alvast noteren in hun agenda’s! Er zal een werkgroepje gevormd worden voor de organisatie van dit feest. Leden die het leuk lijkt hierin deel te nemen kunnen zich aanmelden via info@lajk.nl of bij een van de bestuurders.

Pluimveehouder Niels Quicken heeft na jarenlange inzet, eerst binnen het bestuur van AJK Midden-Limburg en de laatste jaren binnen het LAJK Dagelijks Bestuur nu afscheid genomen als bestuurslid. Niels staat niet graag op de voorgrond. Maar mede dankzij Niels’ instelling: “Niet zeuren: aanpakken, Knopen doorhakken en  meters maken” zijn er in de afgelopen jaren een aantal mooie bijeenkomsten voorbij gekomen. Niels: Enorm BEDANKT!

Voordat de daadwerkelijke borrel van start ging was het tijd voor de presentatie van Caroline van der Plas. Caroline, onder andere bekend van #boerburgertweet en het nieuwe initiatief Team Agro NL gaf een mooie presentatie en legde uit hoe we als Nederlandse boeren kunnen bijdragen aan een juiste beeldvorming van de agrarische sector. Dit moeten we samen doen!

Patrick Classens unaniem gekozen tot LAJK DB lid

LAJK Bedankt Niels voor jarenlange inzet, passie en tijd!

Caroline van der Plas #boerburgertweet en Team Agro NL verzorgt presentatie voor LAJK PB

Mooie opkomst LAJK PB in Hunsel