LAJK Seizoen gemoedelijk van start!

In het sfeervolle Gulpener brouwlokaal ging gisteravond het nieuwe LAJK seizoen van start! Een geïnteresseerde groep leden, sponsoren en politici was, vanuit heel Limburg, naar Gulpen afgereisd om het bijzondere verhaal van deze onafhankelijke brouwerij te horen. Het was stil in de zaal toen André Köppen gepassioneerd over het veelzijdige product ‘bier’ vertelde. Hij deelde weetjes, feiten en bedrijfsfilosofie. Na een vragenronde vertelde Jos Keijbets over de brouwgerstcoöperatie Trilligran. Over de brouwgerstteelt en de wijze waarop de samenwerking verloopt. Vanuit de zaal kwamen veel vragen van collega landbouwers.

Omdat aandachtig luisteren resulteert in dorst, kon er uiteraard geproefd van al het lekkers dat Gulpener voor ons brouwt, met ingrediënten uit onze eigen provincie! De beste pilsner van Nederland: Chateau Neubourg, scoorde ook bij onze leden het hoogst!

Voor de komende periode zijn er diverse regionale en provinciale activiteiten en bijeenkomsten gepland. Neem voor de LAJK activiteiten eens een kijkje onder het kopje ‘agenda’ op onze website.