Tevreden over workshops bedrijfsontwikkeling!

Na de laatste avond, in de serie van 3, over bedrijfsontwikkeling kijken we terug op een geslaagd programma. 3 Thema’s stonden de afgelopen weken centraal: Wat wil ik? Hoe pak ik het aan? Hoe schrijf ik een goed bedrijfsplan? Binnen een mum van tijd was het gelimiteerde aantal plaatsen bezet. Deelnemers zijn overwegend enthousiast! Waar de één meer opgestoken heeft tijdens de eerste workshop, was andere deelnemer enthousiaster over de 2de of 3de bijeenkomst. Een lid vertelde “Ik kijk nu anders tegen bepaalde zaken aan” en “het was fijn te horen waar de bank op let. Men blijkt meer naar de ondernemer  dan naar historie en opleiding te kijken.” Een andere deelnemer gaf aan dat het interessant en boeiend was, maar vooral bevestigend. LAJK Bestuurder Niels Quicken volgde de workshops ook: “Het was een leuke groep afkomstig uit diverse sectoren en vanuit de hele provincie.  Men deelt ideeën en visies. Doordat je 3 keer  met dezelfde  groep bij elkaar komt zijn er veel nieuwe contacten gelegd.” Het LAJK Dagelijks Bestuur heeft laten weten dat vanwege feit dat er veel interesse is in het onderwerp er waarschijnlijk een tweede ronde komt met hier en daar een kleine aanpassing in het programma.

1ste bijeenkomst: Wat wil ik?

2de bijeenkomst: Hoe pak ik het aan?

3de bijeenkomst: Hoe schrijf ik een goed bedrijfsplan?

Samen aan de slag