accon■avm is nieuwe sparringpartner voor LAJK

acconavm adviseurs en accountants is partner geworden van het LAJK.

In maart was het officiële tekenmoment met Roger Ritzen en Rogier Seelie van acconavm. Roger vertelt graag meer over de samenwerking.

“Al enige tijd verzorgden we regelmatig kennissessies voor de leden van het LAJK. Dat deden we spontaan, omdat we graag onze kennis delen met jonge ondernemers.

Het partnerschap betekent dat we structureel gaan samenwerken op het gebied van kennisdeling en advisering. Als advies- en accountancyorganisatie met roots in de agrosector hebben we veel kennis in huis, die we graag met jullie delen.”

Kennisuitwisseling in coronatijd
Roger zou graag aan de slag gaan met het organiseren van kennissessies, maar dat is vanwege het coronavirus niet mogelijk. Toch voorziet hij de LAJK-leden graag van informatie en advies.

“Veel agrarische ondernemers hebben júist nu behoefte aan heldere informatie en een luisterend oor.

Raakt de coronacrisis jouw bedrijf ook, dan raad ik je aan om ons online kennisdossier ‘Ondernemen in coronatijd’ te volgen. Hier delen we het laatste nieuws en specifieke adviezen voor de agrosector.”

Je hoort meer van acconavm
Binnenkort vertelt Roger Ritzen jullie meer over zichzelf, acconavm én op welke manier hij invulling geeft aan het partnerschap.

Wil je meer weten over acconavm? Bekijk de website en volg acconavm op social media.

www.acconavm.nl
Facebook
LinkedIn
Twitter